Chop the cabbage coarsely and place in a glass dish. Sprinkle with the salt and let stand for 3 to 4 hours;
the cabbage will wilt. Mash with the fingers until the cabbage is still softer, then drain off excess liquid and
add the remaining ingredients except the sesame oil.
Transfer to a large glass jar, seal and leave in a cool place for at least 24 hours before using. It will keep for
up to a week in the refrigerator. Sprinkle with a few drops of sesame oil before using.
Und wie immer hoffe ich, dass ihr alles verstanden habt!!!! :-)))))
Gruss, Simi PS Die Rezepte habe ich von der folgenden Webseite:
http://SOAR.Berkeley.EDU/recipes/ethnic/korean/indexall.html
Hallo simi Quoting sweatman@mci2000.com, 23.05.98:
> Hier sind einige Kimchee Rezepte. Leider noch nicht ausprobiert. > Viel Glück damit. [...] > Cut base off
cabbage, then slice lengthwise into 6 segments. Dry > in the sun for half a day, cut each segment in
halves crossways, > then put into Hast Du echt noch nicht gemerkt, dass de.rec.mampf eine
deutschsprachige Gruppe ist?! Hier eine richtige Antwort: