Keine Angabe

Chili Pickled Cabbage - Kim Chee



Für 1 Servings

Zutaten

  • 900 g Chinese Cabbage
  • 1 Essl Salt
  • 2 EL Chopped Green Onion
  • 2 TL Crushed Garlic
  • 1 Essl Chili Powder
  • 2 TL Finely Chopped Fresh Ginger
  • 1/2 Tasse Light Soy Sauce
  • 1/2 Tasse White Vinegar
  • 2 TL Sugar Or More To Taste
  • Sesame Oil
  • Chop the cabbage coarsely and place in a glass dish. Sprinkle with the salt and let stand for 3 to 4 hours; the cabbage will wilt. Mash with the fingers until the cabbage is still softer, then drain off excess liquid and add the remaining ingredients except the sesame oil.

    Transfer to a large glass jar, seal and leave in a cool place for at least 24 hours before using. It will keep for up to a week in the refrigerator. Sprinkle with a few drops of sesame oil before using. Und wie immer hoffe ich, dass ihr alles verstanden habt!!!! :-)))))

    Gruss, Simi PS Die Rezepte habe ich von der folgenden Webseite: http://SOAR.Berkeley.EDU/recipes/ethnic/korean/indexall.html

    Hallo simi Quoting sweatman@mci2000.com, 23.05.98:

    > Hier sind einige Kimchee Rezepte. Leider noch nicht ausprobiert. > Viel Glück damit. [...] > Cut base off cabbage, then slice lengthwise into 6 segments. Dry > in the sun for half a day, cut each segment in halves crossways, > then put into Hast Du echt noch nicht gemerkt, dass de.rec.mampf eine deutschsprachige Gruppe ist?! Hier eine richtige Antwort:

    Stichworte

    Condiments, Hot, Korean

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